Google+ Followers

My Followers~~

Sunday, 23 December 2012

sweet moment.kenangan manis.kenangan terindah



okey..jom kito nok crito nih..
baru nih, kawe ngan family kawe gi jale..
jale sajo-sajo make angin..
mano??
tok dgor ko ambo kecek gape nih?
ko tok pahe??
ambo gi klate..hihi
dok reti eh nok kecek banyok2..
okey g klate, jalan2, shopping..
tdur kat pasir puteh smalaman..
the next day?
Balik!!
on the way balik smpat singgah kat pantai bisikan bayu..huhu.
jum3 kite usha gambar ni..


awal2 sampai terus blari kat tepi pantai nim..dgn budak nih..haha


gmbarku wajib ade!! haha


dan lagi..


dan lagi..


my siblings..


me, shasa sunshine


kenangan


bukan pakwe i ok! adik..
yg slalu gaduh..bile berbaik, satu kpala..haha


dan aku lagi..


dan lagi..haha


adik-adik

dah selesai..

x0x0
:D


Thursday, 25 October 2012

Life..



Ya Allah..
Alhamdulillah, hari ini aku masih bernafas..
Aku sering melihat ke dada langit dan sering kali aku kagum dgn ciptaan-Mu..
Subhanallah, Maha Suci Allah! indahnya ciptaan-Mu..
Ya Allah,
Aku bukan lah hamba-Mu yg baik..
Tapi aku mohon..
Hadirkanlah insan yang baik disekelilingku agar aku juga menjadi sebaik mereka..






Ummi..
Terima kasih kerana sudi mengandungkan aku selama 9 bulan..
Terima kasih juga kerana telah membesarkan aku..
Aku tahu selama 19 tahun aku hidup..
Tidak sekali aku menggembirakanmu..
Terima kasih atas jasamu ummi..



Abah..
Terima Kasih untuk semua nasihatmu..
Terima kasih untuk segala yang kau sediakan padaku dan adik-adik..
Terima kasih kerana sentiasa ada saat aku ada masalah..
Maaf kan aku kerana tidak mampu menjadi seperti yang kau ingini..
Insya-Allah aku akan berusaha menjadi yang terbaik..



Kawan-kawan..
Terima kasih kerana sudi menjadi kawanku..
Terima kasih juga kerana sudi berkongsi suka dan duka..
Ketahuilah bahawa aku tak pernah meminta kau ditimpa kesedihan..
Kerana aku gembira melihat kalian gembira..





Friday, 9 March 2012

my sweet memory 4 March 2012

 lepas main air..hihi

lame dah terpendam nak tulis kisah 4 March 2012..tapi nak wat camne dah kite duk ostel, so susah la nak pegang lappy ni..ni pom kidnap yang member punye lappy..so, thanks to my friend coz sudi pinjamkan lappy..so citernye ialah,tarikh di atas ialah tarikh hari jadi sarah..hihi..dah tua pom..yang seronok, pada tarikh tu jugak asrama SMKBB adakan aktiviti sukaneka..sebagai biro asrama,aku and the geng tak join la aktiviti tu coz,kitorang yg rancang dan handle aktiviti tu..best part mase main cari coklat dalam tepung yang dah dicampurkan dengan serbuk kunyit,,haha..cube korang bayangkan,, tak sanggup dah nak bayang..lepas je aktiviti tu,datang la seorang budak lelaki bersama sebiji telur.."Puk" telur tu dipecahkan on my head! tobak hanyir..waa!! aku nak nangis..lepas tu datang lagi serangan telur bertubi-tubi kat kepala aku,kat belakang aku..adoi, menitis weh airmata aku..haha..kesian..memang nasib la birthday girl diperdajalkan hari tu..and mangsanya ialah aku! tobak ar, seluruh badan aku bau hanyir..lepas tu pulak kitorang bersihkan surau.."Bush!" sebaldi air membasahi tubuh ni..adoi,habis basah kuyup.ni tak lain tak bukan kerja budak2 la ni..nak2 budak laki.Redha je la..lepas tu lak, time bergambar,tetibe je rse sejuk je atas kepala,nak tau kenapa??air sirap dah meleleh atas kepala..Huuu..lepas tu bermula sesi balas serangan..haha..
nak share sekeping dua gambar pada hari tu..tahun ni la yang paling happy mase birthday sarah..haha..
this picture malam before my birthday..time bungkus hadiah for sukaneka..ade lagi gmbar tapi nanti la upload lagi..hihi


Time koya..
setakat ni jer la dulu..lain kali sambung lagi..