Google+ Followers

My Followers~~

Friday, 9 March 2012

my sweet memory 4 March 2012

 lepas main air..hihi

lame dah terpendam nak tulis kisah 4 March 2012..tapi nak wat camne dah kite duk ostel, so susah la nak pegang lappy ni..ni pom kidnap yang member punye lappy..so, thanks to my friend coz sudi pinjamkan lappy..so citernye ialah,tarikh di atas ialah tarikh hari jadi sarah..hihi..dah tua pom..yang seronok, pada tarikh tu jugak asrama SMKBB adakan aktiviti sukaneka..sebagai biro asrama,aku and the geng tak join la aktiviti tu coz,kitorang yg rancang dan handle aktiviti tu..best part mase main cari coklat dalam tepung yang dah dicampurkan dengan serbuk kunyit,,haha..cube korang bayangkan,, tak sanggup dah nak bayang..lepas je aktiviti tu,datang la seorang budak lelaki bersama sebiji telur.."Puk" telur tu dipecahkan on my head! tobak hanyir..waa!! aku nak nangis..lepas tu datang lagi serangan telur bertubi-tubi kat kepala aku,kat belakang aku..adoi, menitis weh airmata aku..haha..kesian..memang nasib la birthday girl diperdajalkan hari tu..and mangsanya ialah aku! tobak ar, seluruh badan aku bau hanyir..lepas tu pulak kitorang bersihkan surau.."Bush!" sebaldi air membasahi tubuh ni..adoi,habis basah kuyup.ni tak lain tak bukan kerja budak2 la ni..nak2 budak laki.Redha je la..lepas tu lak, time bergambar,tetibe je rse sejuk je atas kepala,nak tau kenapa??air sirap dah meleleh atas kepala..Huuu..lepas tu bermula sesi balas serangan..haha..
nak share sekeping dua gambar pada hari tu..tahun ni la yang paling happy mase birthday sarah..haha..
this picture malam before my birthday..time bungkus hadiah for sukaneka..ade lagi gmbar tapi nanti la upload lagi..hihi


Time koya..
setakat ni jer la dulu..lain kali sambung lagi..