Google+ Followers

My Followers~~

Monday, 28 January 2013

kucing comel.

hai..Assamualaikum semua...
entri kali ni pasal kucing yee..ade sesape tak suke kucing ke?
actually sarah bukan suka kucing sangat pom dulu..kalau nk suruh dukung tu, sorry la memang tak..
tapi sebelum cerita lebih lanjut..
jom tgk kucing sarah lu..


cewah, kucing sarah laa sangat!
sebenarnye kucing ni tak tau pun dari mane tapi mak dye yg masuk bilik 
sarah bawak 3 ekor anak dye..
bwak keluar letak dalam stor, dye masuk balik ikut tingkap..
duk bawak laa jugak anak die skali..
ni lah salah sekor anak die..comey tak??
mestilah comey kan..
makhluk Allah semua comey..*ayat bajet baik**semua ini poyo!!*
last2 sarah ngan kawan bukak satu loker yg kebetulan kosong tu, suruh dye duk situ..


ni lah mak dye..tgk tu, siap bagi minum susu lg..
dutch lady lg..kelass kau kucing..haha
tp mak dye sakit..*kesian..kesian..kesian*
oh ye, susu dutch lady itu di sponsor oleh ekin*my beloved fren*..hihi
aku ngan ekin ar duk tgk ye mnum susu and snap2 gmbar kucing ni..
macam org takde keje tgk kucing mnum susu *pdahal tgh exam*


si ibu sdg mnyusukn anknya..
tgk kaki dye berbalut..tu memang sarah ngan ekin la punye keje..
kaki dye luka..konon macam dktor haiwan la rawat kucing..*doktor laa sangat*
last2 kucing tu boleh cabut balutan tu..hampeh punya kucing..=,=


tgk2..comelnye dye..
smpai trtidow di susukan anak dye..
manusia sekarang, ade anak buang dalam longkang..buang dalam tong sampah..
tgk kucing, ade anak dye jage..ish3..
smoga sy,keluarga dan korang semua tak buat kerja tak bermoral mcm tu..
hentikan pembuangan bayi..*cewah!smpat aku berkempen pulak! ahaks*

xoxo
:D





No comments:

Post a Comment