Google+ Followers

My Followers~~

Thursday, 18 April 2013

Love U Dear..


Assalamualaikum..
entry kali ni nak citer pasal seseorang..
siape??
adelah tu..
hahahahaha*Gelak jahat*

dia baik..
understanding..
caring..
comel..
nakal..
bertimbang rasa..
dan banyak lagi..

sampai tak tau dh nak tulis ape..
aku cakap pasal sape??!
ni nak bgtau la ni..
jom terjah..



ta daaaa


cun x??
siapa?!
nak bagitau la ni..
haa, ni la kawan,sahabat,adik,kakak,kembar,(oke kembar x layak sbb dia kecik aku besar)
hahaha..
entry ni special untuk die..
sesaje je buat sbb rndu..
name dia Nurul Hasyikin Bt Mohd Azmi..
a.k.a
sarah kenal dia sejak form 1..
tapi x rapat sangat sbb kat asrama kitorang duk bilik lain2..
kelas pom lain2, jd x rapat la..
kitorang start rapat since form 3..
sebab dpt duduk sebilik..
sampai sekarang still rapat..
seriously aku syg dia..
dia je fhm aku..



she's there when i need her..
dia sudi pinjamkan bahu bila aku rasa nak nangis..
sudi pinjamkan telinga bila aku nak cerita sesuatu kat dia..
bg aku semangat saat aku down n hampir putus asa..
banyak yg kitorang kongsi bersama..
dear, syg awk ketat2 tau! mmmuuaahh!
sy tak suke sangat kalau tgk die sedih..

Gaduh??
hhmm..pernah laa jugak gaduh..
biase la gaduh2 ni..
salah faham..
rencah persahabatan..
hehe..

dia ni sangat suke makan coklat!
tapi x gemok2.. >_<
tension aku!
 haha..

nah! untuk awak..




okey!, yunk jangan sampai meleleh air liur tu..
hahahahaha..Gelak jahat
untuk santapan mata je..haha

dan dia jugak suke minum susu..
tak jugak gemuk2..>_<
kalau aku minum susu kat rumah mesti ayh aku ejek..
sbb katanya aku dh sihat..
okey fine =,=


dutch lady ni salah satu feveret drink dia..
kekadang pernah nampak stok ni dlm locker dia..
hihi

dan dia ni jarang makan nasi..
sampai kekadang kena paksa baru nk turun makan..
sbb tu kot dia kurus
tapi satu je menu yang dia tak tolak..
iaitu bila dewan makan sediakan coco crunch untuk breakfast..
^__^


ok dah panjang entry ni..
doa sy..
semoga persahabatan kita diberkati-Nya..

syg awk ketat2..
ok, sekian..

xoxo
:D





No comments:

Post a Comment