Google+ Followers

My Followers~~

Saturday, 20 April 2013

Segmen Blogwalking Aisyah Humaira'



Assalamualaikum..
hari ni terasa rajin nak join segmen dari kak amalina yang comel.. 
seriously muke kak amalina ni ade iras dgn akak form6 kat sekolah saya dulu..huhu
okey xnak merapu lg..
dgn lafaz yg mulia,
Bismillahirrahmanirrahim,
sarah tampal banner yg comel tu kat sini..
segmen tu berlangsung 4 hari jer..
so, better cepat kalau brminat nak join..

picit SINI kalau nak join..

ok done..

xoxo


36 comments:

  1. Balas kunjungan & follow sini!!
    http://ezbil-official.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
  2. Yana datang ziarah . dari segmen yang sama ^^ http://cahayakehalusankelembutan.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
  3. http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html bls kunjungan dri segmen yg sama :)

    ReplyDelete
  4. Alja Blogwalking Here ! :)

    http://www.cahayapermata.my/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
  5. singgah dari

    http://iehahfarihah.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

    segment yg sama

    ReplyDelete
  6. Dari segmen yg sama, blogwalking here :D

    http://aynasyafiqah.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum.. cik adik manis.. singgah sini da follow kamu.. dari segmen yg super duper sama.. :) http://thatmyblognotyours.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
  8. zhathie blogwalking sini :)
    http://inisemuapoyolaaa.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
  9. Blogwalking sini ! Cantik blog . :D Datang dari segmen yang sama . Follow : http://aimionlyforcontest.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
  10. blogwalking dari segmen yang sama :) selamat berblogging ^^

    http://edrina-dafinites94.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
  11. dari segmen yang sama :)
    http://www.fatindiana.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
  12. dari segmen yang sama :)done follow sini..
    http://www.mawarberduri4147.my/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
  13. datang ziarah dari segmen yang sama..
    SELAMAT MAJU JAYA DALAM BERSEGMEN ^__^

    ReplyDelete
  14. http://jueazrin.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

    good luck

    ReplyDelete
  15. http://mizzkeyna.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

    hye ... knjungn dibalas . follow u

    ReplyDelete
  16. kunjungan balas.shad bw dari segmen sama,
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html
    done follow sini #61

    ReplyDelete
  17. singgah balas kunjungan :)
    http://ilusi-fantasidunia.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
  18. Salam.. Zai balas kunjungan & follow blog ni. Happy blogging :)

    http://perempuankampungmoden.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
  19. as salam done follow back jom join segmen ni , first segmen by my friend http://cokielatmaness.blogspot.com/2013/04/segmen-i-love-you-

    ReplyDelete
  20. dtg balas kunjungan
    http://qisatulhayati.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
  21. dari segmen sama :)

    http://quraistory.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
  22. balas kunjungan anda :D done follow u back :)

    http://mylife-leogurl94.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
  23. Saya datang singgah dari segmen yang sama. Happy Blogging. =)
    http://nasuhanass.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
  24. Coming from the same segment.. Dtg la singgah blog n follow ye.. Happy blogwalking.. :)

    http://delafeesencyclopedia.blogspot.com/2013/04/log-in-dlafee-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
  25. sorry kak, baru balas kunjungan..selamat bersegmen ya.. :)

    http://ciknadhirah.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
  26. Persahabatan adalah anugerah Allah yang terindah jika ianya berlandaskan atas dasar yang benar.moga hubungan yang terjalin sekarang akan terus berkekalan hingga ke akhirnya.salam ukhwah fillah.

    http://afiqah-alias.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
  27. Tq sbb bertandang ke blog sy...Sy singgah cne juga....n follow awk
    http://akukahbidadariitu.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
  28. Sy singgah cne juga dr segmen yg sama....
    http://akukahbidadariitu.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
  29. singgah balas kunjungan disini :)
    follow #77

    ReplyDelete
  30. dari segmen yang sama,blogwalking here :) http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
  31. singgah dari segmen yg sama :)

    http://www.hanasays.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
  32. Blogwalking dari segmen yg sama , GoodLuck . Follow sini (:

    http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
  33. balas kunjungan :) http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
  34. done follow
    dr segmen yg same...

    http://zaliakitty.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira-klik.html

    ReplyDelete
  35. bw here ! all the best !!
    jemput singgah ke blog niera utk tahu pemenang pada hari ini, pemenang diumumkan pada bila2 masa sahaja ! harap maklum !


    join ni jugak. hadiah gempak giler !
    http://www.aisyahhumaira.com/2013/05/1st-biggest-gieaway-by-osm.html

    ReplyDelete
  36. membalas kunjungan..Maaf..lambat bw....tapi tetap terjah blog comel ni jugak..

    ReplyDelete