Google+ Followers

My Followers~~

Friday, 19 April 2013

Segmen: Salam Perkenalan By Miss BaNu



Assalamualaikum..
berkenan pulak tengok tajuk segmen ni..
thanks miss Banu sbb buat segmen ni..
in sha Allah boleh tambah rakan blogger lagi..

Cuit SINI untuk join

Selamat datang dan jutaan terima kasih yang tak terhingga sarah ucapkan kepada akak,adik,abang n semua yang sudi singgah di blog sarah dan sudi luangkan masa korang yang berharga di blog yang tak seberapa..
okey, tema blog ni warna pink n hijau..
tepuk tangan untuk Deq Ra sebab sudi hias blog sarah..*sambil tepuk tangan macam budak kecik*
sarah suruh Deq Ra buat simple n kemas je..
sebab blog sarah sebelum ni macam messy je..
kalau korang nk edit blog juge boleh la mntak tlg Deq Ra..
cuit je nama Deq Ra kat ats..

To Miss Banu Happy Coming Soon Birthday..


1 comment: