Google+ Followers

My Followers~~

Monday, 22 April 2013

Terima Kasih Deq Ra


Assalamualaikum..
Entry ni sarah buat khas untuk Deq Ra..
siapa tu?
ape korang nih, takkan tak kenal..artis yang baru nak meletop tuu..
hehehe..gurau je..
sebelum tu nak tanya ni, comel tak blog sarah?
comel kan?
tu lah hasil sentuhan Deq Ra + di edit sikit oleh sarah sendiri..
Mmmmuuuaahhhaha..


dah lama pom actually blog ni siap di edit..
tapi baru hari ni buat ucapan terima kasih..
teruk kan..
tak tahu nak buat entry macam mana sebenarnya..
so, tadi dapat idea untuk edit gambar..
dan hasilnya..

tadaaa..


sorry tak cantik mana pun..
maklumla, bukan tangan seni..
hope Deq Ra suka..
sorry curi gambar Deq Ra dalam fb without permision..
lastly and once again, kamsahamnida, thank you, terima kasih, syukran ye Deq Ra.. :)

p/s: jom terjah blog Deq Ra, klik SINI

sekian..
xoxo

2 comments: