Google+ Followers

My Followers~~

Sunday, 5 May 2013

SEGMEN REVIEW PERCUMA


kali ni nak join segmen ni..
nak tahu jugak pendapat orang lain tentang blog saya yang simple ni..

dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim..
sarah menjoinkan diri untuk segmen ni..
Picit SINI untuk join.

syarat segmen ni very the simple punya..
sebab tu tak fikir dua kali nak join..
kalau tak malas jugak..
nak-nak segmen or GA yang kena picit sini,picit sana..
penat woo..
kena pulak tenet merangkak macam siput..
adui..
dari semangat yang membara jadi malas..hehe
ok. gud luck kepada para peserta yang lain..:)

4 comments:

  1. http://bajuwarnacoklat.blogspot.com/2013/05/senarai-peserta-segmen-review-percuma.html

    ReplyDelete
  2. blogwalking disini.
    jemput join segment ringkas amer ni
    warming up dulu sebelum buat next GA and segment.

    http://www.amercorner.com/2013/05/segmen-pencarian-bloglist-mei-amercorner.html?m=1

    ReplyDelete
  3. dari segmen yang sma.. dah follow sini hope follow back
    http://noorkhuzieenperli.blogspot.com/2013/05/segmen-review-percuma.html

    ReplyDelete
  4. http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/05/segmen-review-percuma.html

    Ayna singgah sini! Dah follow :)

    ReplyDelete