Google+ Followers

My Followers~~

Monday, 13 May 2013

"Simple GiveAway Bintang Mencari Cinta By Cik Akak"

nak bagi sokongan kat Cik Akak laa..
korang3, jom la join.. x susah pom..
just create ayt2 cnta jer..
sarah tampal banner cik akak kat sini..


Picit SINI untuk join.

Ayat-ayat cinta ni sarah pernah tulis kat blog Kisah Dongeng..
tp blog tu dah tak aktif, so mungkin ada yang pernah terbaca..
ianya juga terhasil dari apa yang berkisah di hati, 
yang sarah dedicated untuk someone yang sarah pernah tunggu selama 5 tahun..
so, terimalah ayat2 cinta dari Sarah..

Rasanya..
aku dah jatuh cintalah..
pertama kali melihatmu..
seolah ada sesuatu yang ku rasa..
tapi..
entahlah aku tak tau apa...
rasanya..
cinta kot?
masa terus berjalan..
aku semakin menyayangimu..
rasa itu makin mekar dan makin subur di hati..
dalam dirimu aku nampak..
seribu kebaikan..
hingga terdetik di hati bahawa..
aku ingin bersamamu..
untuk mencipta memori indah bersama..
sama-sama berkongsi rasa..
susah senang,suka dan duka..
rasanya..
hatiku dah terlanjur mencintaimu..
aku mulai mencipta anganan dan harapan..
meski aku tahu aku akan terluka..
aku bisa terbunuh oleh kekecewaan yang bakal kau berikan..
namun..
aku tak bisa berpatah balik..
kerna..
aku sudah terlalu tinggi dalam harapan..
mungkin..
kesilapan terbesarku adalah mencintaimu..
yang ternyata sudah punya insan lain di hati..
yang pasti bukan aku!!
engkau harus ku lupakan..
namun..
rasanya..
tak mudah melupakanmu..
kerna aku terlalu menyayangimu..
hingga aku tidak sanggup meletakkan secebis benci buat dirimu..
dan..
aku tak bisa walaupun..
untuk melupakanmu..
biar berjuta luka kau goreskan..
dirimu tetap aku sayangi..
 Maafkan aku kerana terlalu mencintaimu..

P/S: Maaf cik akak sebab panjang sangat..

sekian, kalau ada rezeki harap2 menang..^__^

saya tag kat
Awak dan Awak



13 comments:

  1. panjang2 tak kisah ler dik...yang penting cik akak suka..hihi...makseh sudi mencari cinta bersama cik akak :)

    ReplyDelete
  2. sama2 cik akak..smoga segmen cik aka mndapat sambutan..^__^

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Thanks vivi..good luck juga untuk kamu..

      Delete
  4. hai hai.... jengah kembali... cun dah ayat, semoga berjaya =)

    ReplyDelete
  5. Hai, Singgah buat kunjungan kembali sini .. All the best, good luck

    http://www.mhakimfaiz.my/2013/05/simple-giveaway-bintang-mencari-cinta.html

    ReplyDelete
  6. Cik akak cinta datang menghantar link peserta GA cinta.....

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/05/senarai-peserta-simple-giveaway-bintang.html


    Semak link...jangan lupa BW rakan2 yang lain...semoga berjaya memikat hati cik akak dengan ayat-ayat cinta tu...hihi

    ReplyDelete
  7. dtg mbls knjungan..gudLuck =)

    ReplyDelete
  8. Balas kunjungan..gudluck ya! ^^

    ReplyDelete
  9. singgah bw dr segmen sama..
    gud luck ya..:))

    http://qasehreena.blogspot.com/2013/05/simple-giveaway-bintang-mencari-cinta.html

    ReplyDelete