Google+ Followers

My Followers~~

Wednesday, 26 June 2013

Kerinduan Melanda Hati

Rindu..
Rindu serindu rindunya..
Heh! mesti korang ingat sarah rindu kat boyfriend kan?
actually, ade laa sikit..tapi korang tau ke sape boyfriends sarah?

tadaa.. ni la boyfriends sarah..
rindu laa nak sembang ngan depa semua..
dengan perangai poyo sorang2..
rindu saat2 berdebat dengan fatah..
layan kerenah din yang macam adik2
layan syamil yang memang poyo..
adha yang suka panggil sarah mak cik..
sarah x rapat sgt dgn baihaqi, so tak tau ape yg rindu pasal dia..hehe
rindu gak nak gosip ngan hasrol..
rindu nak beli to4 dengan haziq walaupun jarang2..
mirol yang suke berbalas pantun ngan sarah..
wan yang selalu tny soalan yang mncabar (terutama time sejarah 1)

dan tak lupa jugak kerinduan yang menggunung buat girlfriend-girlfriend  sy ni..
i'm not a lesbian ok..haha


ni laa girlfriend-girlfriend sarah,,hehe
rindu sangat kat Nisa yg da macam kembar tak seiras Sarah tu..
rindu kat Fatihah yang suka layan kerenah sarah ni..
rindu nak merepek dengan Sue bile semua org dah tido
Rindu nak sembang ngan Ekin
rindu kat gelak tawa Udai
rindu nak dgr nasihat dari Dibah bila rasa down..
rindu nak usik Suha
kat Fizah yang ceriakan suasana kat hostel
gelagat Nina yang selalu je nak cepat
Dayah yang senyum sokmo
Aini yang selalu kena usik ngan Sir Lan
Ummu yang semangat sokmo bila berbicara
Noya yang sporting
Maziah yang gila k-pop
Ana yang ayu (sarah suka tgk muka Ana, manis jer..hihi)
Filza yang macam budak2 (kata Sir Lan)
Ainun yang se geng ngan sarah minat lagu jiwang
Azlin yang senang bagi pertolongan
Aisyah yang baik orangny
Hajar yang boleh di buat geng berborak
Lina yang pendiam
Shima yang ceriakan suasana..
bila la dapat kumpul ramai2 macam dulu?
rindu ngan ragam korang semua..

Sayang korang..


p/s: harap hubungan kita kekal till jannah



No comments:

Post a Comment