Google+ Followers

My Followers~~

Tuesday, 17 September 2013

Further Study

fuhhh..fuhh..fuhh
*tiup habuk sikit*
dah lama giler tak update blog kan..
yg last pom pasal raya..
sorry sangat2 bukan tak nak update
tapi kekangan masa dan line internet takde..
sebab sarah pindah rumah..
hehe..
okey, berkenaan tajuk kat atas tu, sarah memang akan sambung study..
tapi bukan IPTA laa..
masuk IPTS je..

keputusan rayuan ke IPTA sekali lagi mengecewakan..
tapi Alhamdulillah laa sebab still dapat tawaran IPTS..
walaupun orang cakap ipts ni mahal, tapi teruskan je laa..
mungkin rezeki dah kat sini..
oh ye, sarah di tawarkan kursus Business information technology with accounting.
sabtu ni dah kena lapor diri..
macam2 perasaan ada sekarang ni..
sedih, sebab dah kena tinggal family, happy sebab dapat sambung belajar lagi..
takut pun ada..takut kena kejutan budaya..
tapi sarah sangat2 berharap dapat kawan2 yg baik.. 
ok la setakat ni je kot untuk kali ni..ada masa, ada kelapangan, sarah update lagi..

p/s:thanks ya sudi singgah.. :)

No comments:

Post a Comment