Google+ Followers

My Followers~~

Saturday, 2 November 2013

Saya tak pernah perasan cute okey!

fuh..fuh..fuh..
banyak betul habuk dan sawang kat sini..
almaklumlaa 
dah lama tak bercerita kan?
sorry ye,saya busy..acececeh
okey laa, memandangkan takde apa yang nak diceritakan,
so, sarah nak bercerita tentang tujuan blog ini di tubuhkan..
first of all, sarah buat blog ni bukan utk populariti..
serious tak!!
blog ni sarah buat just untuk suka-suka..
sebab sarah suka menulis..dan pernah bercita-cita menjadi penulis novel..
tapi macam tak kesampaian je..huhu..
tapi kalau ada rezeki, insyaAllah ada la karya sarah satu hari nanti..
so, sarah harapkan sokongan korang ye..
sarah bukan pandai sangat dengan benda alah ni..
sarah sampai ke tahap ni pun atas tunjuk ajar kawan-kawan dan
rakan blogger yang banyak membantu..
kalau korang perasan ade orang tanya, "kau rasa kau cute ke?" 
fine!! agak sentap dengan soalan tu..
tapi sarah just positifkan diri..
sarah tak pernah rasa sarah ni cantik,comel or lawa..
tapi sarah bersyukur jadi diri sendiri..
sekurang-kurangnya masih cukup sifat dan tak menyusahkan kedua orang tua sarah..
itu aje la kot..
annyeong!!