Google+ Followers

My Followers~~

Tuesday, 17 December 2013

hari-hariku di sini..

Tajuk macam tak tau ape je kan..
lantak laa..
hari ni nak cerita pasal life kat KPTM KL ni..
rasanya macam dah lama kan tak update pasal life kan..
dulu penganggur,
sekarang dah jadi student..
so, of coz la lifestyle pun lain kan?
kalau sekolah dulu, kat sekolah
semua notes cg yang sediakan..
sekarang semua dah kena survive sendiri..
takde laa susah sangat..just kena printout sendiri je
masalahnya, semua pakai duit..
duit dah macam air je mengalir..
so, I need to use it wisely..
Alhamdulillah dan syukur yang tak terhingga,
saya dapat tajaan penuh MARA..
about study, so far Alhamdulillah okey,
just worry about one subject 
because i really don't understand when lecturer
are teaching..
she just read the slide without explain..
when we ask, she give us question..
does it make sense?
how are we suppose to answer it when we don't understand??

ape2 pun aku still kena get along dengan subjek tu..
sebab ade test dan quiz..
hmmmm...
ape yg perlu aku buat?
study laa betul2 sarah oi..
rajin2 laa pi jumpa lecturer okey..
insyaAllah..
aku tak nak sangkut ape2 paper...



akaun punye citer..
imagine ye..budak yang tak pernah belajar akaun..
tetibe belajar akaun..
first class seriously aku tercengang-cengang..
tapi alhamdulillah daa makin banyak belajar, boleh laa catch up sikit2 walaupn slow sikit..
yang penting usaha tu kan..

ok, kawan2,
so far okey walaupun sometimes rasa macam ade
segelintir yang pandang aku macam nampak alien..
it's okey, as long as aku tak kacau hidup kau dan kau tak kacau hidup aku it,s okey..
tak kisah..niat aku datang sini nak belajar..

Ni gambar aku dgn best buddyz..
hope our friendship last forever till jannah..
sayang kamu semua.. ^__^









4 comments:

  1. waaaa~~ blaja gegajin ye kak.. =)

    ReplyDelete
  2. bw here.... nice student life......
    http://cercitertashaqisha.blogspot.com/2013/12/isu-panas-lagi-menggelegak.html

    ReplyDelete