Google+ Followers

My Followers~~

Wednesday, 18 December 2013

Memorable day~~ 18 Disember 2013

Rasa nak gelak pulak bila ingat insiden tengahari tadi..
Alkisah~~~ 
Hari ni sarah takde kelas pagi, sebab kelas BO (Business Organization) yang diadakan 
pagi tadi, sarah dah join dengan kawan sarah semalam..
kira attendance untuk kelas tu sarah dah dapat laa..
kalau sarah datang pun kelas pagi tadi belajar benda yang sama je.. 

Kelas petangnya pulak start pukul 2..
pagi tu sarah siapkan kerja yang perlu di submit hari ni..
alhamdulillah dapat siapkan sebelum pergi kelas petang..
ok berbalik pada cerita, dalam pukul 12.30 sarah dengan roomate, ain pergi lunch
after lunch tercongok pulak tunggu RapiKL..dalam pukul 1.30
bas sampai..lepas tu kena tunggu LRT pulak..
tu yang sempan snap picture jap oww..hehehe


nak dijadikan kisahnye, 
sampai kolej dah memang dekat pukul 2..
alamak, zohor belum solat lagi ni,
kalau nak buat lepas kelas macam takut tak sempat pulak..
so, sarah dengan ain decide nak buat yang wajib dulu laa..
okey, lepas solat ain tanya "sarah, dah pukul berapa sekarang?"
"dah 2.15 laa"
kitorang pun tergesa-gesa laa naik ke tingkat empat..
sampai je dkat kelas, orang semua dah start..
alamak, "ain, nak masuk ke?"
kitorang ade listening test hari tu..
"tak tau la sarah"
sarah terfikir, kalau sarah masuk,
nanti the whole kelas rasa terganggu..
so kitorang decide tak masuk..lepas tu sarah pun mesej laa miss Nadzira..
cakap yang kitorang lambat..
tapi, miss tak reply mesej tu..
yang tak boleh dan tak berapa nak boleh blah, 
kitorang masuk dalam kelas kosong yang dekat dengan kelas kitorang.. konon-kononnya malu
datang lambat..


nyorok-nyorok pun sempat je snap pic kan..hahaha


muke2 budak yang datang lewat..
macam ape je rase time ni..bersalah giler rase
nasib baik miss baik..

lepas diorang habis test baru laa kitorang pergi buat listening test dengan miss..

To be continue..





No comments:

Post a Comment