Google+ Followers

My Followers~~

Wednesday, 15 January 2014

Aku Alien ke?


ambik kau!
macam marah je?
taklah..cuma nak bagitahu, rupa sebenar alien macam ni..



okey, yang comel ala-ala gedik ni aku laa..
Maisarah a.k.a Sarah..
ade faham tak?

kenapa munculnya entry ni?
sebab aku nak luahkan perasaan yang dah lama terpendam ni..

sebelum ni,sarah ade update pasal sambung belajar..
Alhamdulillah, sem 1 dah berakhir..sekejap betul masa kan..
okey, berbalik pada tajuk..kenapa tajuk macam tu?

okeyh, let me ceritakan..
sepanjang sarah belajar kat KPTM dan sepanjang tinggal
dekat Pandan Mewah Height Condominium,
semua okey..kwn2 pun semua baik2..
cuma terkadang sarah terasa..
kenapa?
entahlah..sarah tak tahu kenapa..
mungkin cuma perasaan sarah atau sarah ada buat salah..
Korang, kalau sarah ada buat salah, tolonglah tegur..
jangan benci tanpa sepatah kata..
I'm just an imperfect person..

yang menjadi isu bagi sarah,
sarah ni suka duk dalam bilik je..
kalau keluar pun untuk pergi beli makanan,
ataupun untuk tanya something kat kawan2..
entahla,mungkin perasaan sarah je kot,
bile keluar bilik je pandangan orang kat sarah tu, 
semacam je sarah rasakan..
nak kata sarah tak pakai baju, 
molek je baju tersarung kat tubuh..
entahlah..

tapi actually bukan ni kali pertama..
masa duk asrama masa sekolah dulu pun macam tu jugak..
pandang sarah dan kawan2 macam kitorang ni alien pulak..
haih, sabar je laa..
ingat ke bila dah masuk kolej takde laa
rasa macam alien lagi..rupa2nye,sama je..huhu



P/s: Sorry kalau pos ni buat sesiapa terasa..langsung tak berniat nak kata kat sesiapa..
mungkin juga semua salah sarah..chill okeyh! jangan simpan dalam hati.. 

No comments:

Post a Comment