Google+ Followers

My Followers~~

Sunday, 26 January 2014

Dating time!!

hah? dating..
astaghfirullahhalazim sarah..
weh..weh.. i bukan dating dengan pakwe okess..
tapi dengan..
ni haa..dating dengan diorang ni..
abaikan mata sarah yang nampak sebelah je tu.. -_-'
sarah dating dengan boboys and gegirls tadi..
rindu..
tapi, ni tak cukup forum ni..
ade lagi yang takde..
tempat pertama yang kitorang tuju,
sekolah! tempat  di mana persahabatan kami mula terjalin.


Dibah, ekin and me!
member yang paling memahami.. ^_^

Kami..macam tak percaya tahun ni, umur dah 21...tapi sorry la,
bila kami berjumpa, kami boleh jadi kanak2 ribena..wakakaka

dan, kami lagi..setiap detik bersama adalah kenangan indah.. :)


our favourite place..pantai!

kami dengan Aqilah, si bakal ibu..tahniah for your first pregnant..smoga 
selamat melahirkan bayi yang comel.. :)



and.. lastly, on the way balik! thanks to our supe duper handsome driver, Syamil..
thanks sebab sanggup hantar sarah kat rumah.. 

P/s: aku syg korang sampai bile2..
ape2 keep in touch okeyh!

4 comments:

  1. bestnye keluar dengan kawan2.. nak dating jugak dengan friends, rindu nak jalan2 dengan diaorang.. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. @eyqa yushaiza, kbetulan cuti sem, dpt laa dating.. ajak laa member2 kluar..hehe

      Delete
  2. seronok kn dpt jumpe, lepak2 ngan kwn2 lama...

    ReplyDelete
    Replies
    1. @iehah farihah,yup seronok sangat..huhu

      Delete