Google+ Followers

My Followers~~

Sunday, 26 January 2014

My Best Boyfriends!

Ape kes tajuk ni? cakap takde boyfriend!

tipu sangat kan takde boyfriend! alah, korang pun ade..
jangan nak bohong laa kate takde..
memang sarah ade boyfriend..yang sarah takde special boyfriend a.k.a kekasih a.k.a buah hati & etc.

tadi abah sarah tetibe cucuk die punye hard disk dekat sarah punya
lappy ni..sarah pun hairan laa..
then, abah cakap ce tengok, ape yang ade kat dalam ni..
sarah yang separuh blurr,
tengok laa..
bukak satu folder, jumpe gambar sarah dan kawan2!
OMG!!!! gambar waktu form6..

abah pun cakap, ni gambar yang dalam lappy satu lagi, yang dah rosak tu..
patut laa, sarah lupa dalam lappy tu, banyak giler gambar yg sarah simpan kat situ..

ok! dah, banyak pulak aku membebel memalam buta ni..

meh, sini meh, nak tunjuk best boyfriends aku nih..


segak dak? harus lah kan..kawan sarah kan..

ni lah, syamil dan din..

din, sarah kenal die mase form 4@5 mcm tu laa..tu pun
kenal gitu2 je..
sebab dapat tahu yang die suka kat kawan sarah..haha

tapi masuk form 6 macam rapat jugak laa, 
sebab die kapten lelaki..sarah dan kawan sarah, nisa jadi penolong kapten dan kapten..
kalau ade ape2 kerap laa kena panggil dengan ketua warden..huhu.
din ni nakal sikit
dalam kelas, sape je yang tak pernah kena kacau dengan die?
semua dah kena..
tapi, kalau sehari die tak datang kelas, serious cakap! SUNYI kelas tau..


mohon din dok maroh curi gambor..haha


hahaha, ni gambar aku ngan din..
terima kasih la, sudi layan kerenah aku din..haha
p/s: kalau ade awek din yg terbace ni mohon dok jeles ye, kami hanya kawan..hihi


dulu, din pun belajar kat tempat sama..tapi die dapat tawaran SPA sbg MA (medical assistant) *kalau tak silap
semoga berjaya menjadi MA yg berjaya din! 
yang penting jangan lupekn aku..

p/s: sorry curi gambar kat fb..hehe


syamil pulak, memang masa lower six die pindah kat sekolah sarah..
dulunye sekolah dipekan..
katanya..

first time kenal die, jujur ckap tak berapa suka..
sbb die punye gurauan agak kasar sikit..
tapi, bile dah lama kenal, barulah boleh ngan dengan perangainya yang gila2 tu..
kan betul ape yang org2 cakap "tak kenal maka tak cinta"
jangan salah faham pulak!
bukan cinta sebagai kekasih okey! sebagai kawan/ sahabat.

pernah sekali, sarah rasa macam down sangat..
lepas tu, terdetik pulak nak msg seseorang..
tapi, tak tau nak contact sesape..
sarah pun msg laa, syamil..luah perasaan laa kononnya..
lepas tu die bg laa macam kata2 semangat gitu..huhu..


sekarang kami belajar kat tempat sama..satu kos, tapi section yg berbeza.
handsome kan yang baju putih tu..
tapi poyo! *dok aci maroh..hehe


ni gambar time menggila..hehe
p/s: mohon awek syamil jgn maroh..hehe



p/s: weh, korang, nanti bile masing2 dah makin tua, dah ade family masing2,
jangan lupe aku, kawan korang tau!! kalau lupe siap ar korang! kecuali korang ade penyakit nyanyuk! tu, baru aku maafkan..hahaha..
sayang korang weh! sebab korang ceriakan hidup aku..jgn fikir lebih2!
korang nih, kira bestfriend aku tau!

okeylah aku dah penat...bye2 slamat malam. 





4 comments:

  1. diorang sgtlah poyoo an sarah ?? ahahaha *peace ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tersangat poyo! tapi best kwn ngan diorang..huhu

      Delete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. Ahaha. Tahu xpe.. Miss them badly wlpn syamil baru jmpa last week. Huhu

    ReplyDelete