Google+ Followers

My Followers~~

Wednesday, 5 February 2014

Hari Pertunangan

sape yang bertunang?
sarah ke?
korang jangan nak buat kontroversi okeyh..
bukan sarah yang bertunang..
tapi sarah punya cousin..
ermm, jealousnye..
hari tu kawan sarah dah selamat
di ijab kabulkan..
1 Februari 2014,
cousin sarah pulak
yang selamat menjadi tunangan orang..

Alhamdulillah, majlis berjalan lancar..
selamat sudah bergelar tunangan orang..

tahniah Kak Ella ^_^

so, ceritanya aku and family sampai lambat..
time kitorang sampai pihak lelaki dah nak balik..
silap timing gitu..
my mom ingat majlisnya lepas asar..
huhu..


my mom dan adik+kakaknya 



our family..
credit to: pakwe handsome n yasmin my cousin yg ambik gambar ni ^_^


sebahagian family


mak2 sedara dan sepupu


ni, sarah punye sepupu punye anak..
abang dan adik yang sgt comel..
and FYI, birthday adik amni n sarah sama! weheeee
iman and amni..nanti daa besar jadi anak yang soleh dan solehah ye sayang


ni juga sepupu sarah punye anak..
abaikan muke aku..
fokus kat baby yang comel tu..
First time jumpe die..daa 5 bulan..
geram giler tengok pipi die tu..
nanti besar, jadi anak yang soleh ye sayang..

ape yang nak disampaikan dalam entry kali ni,
jealous sebab ramai kawan dan sepupu yang dah kahwin..
sarah pun nak! *nampak tak gediknya di situ
hahahahahahaha

ape2 pun, 
diri ni masih banyak yang perlu di perbaiki..
semoga sarah juga di jodohkan dengan seorang lelaki yang soleh dan 
mampu membawa diri ini ke Syurga-Nya..
korang tolong doa2 kan jugak ye..hehe


No comments:

Post a Comment