Google+ Followers

My Followers~~

Thursday, 19 June 2014

Berlabuhnya Tirai Semalam

Alhamdulillah,tepat 4.15pm,
Berakhir sudah perjuangan di semester 2.
Maka, berakhirlah sudah pengajian untuk tahun pertama as a degree student.
InsyaAllah, lagi 2 tahun untuk bergelar student degree.

Muka-muka bahagia.
Masing-masing tak sabar nak balik.


This is my roomate.
Ain & Anis.


Dan keriangan yang tak terungkap dengan kata-kata.
Sebelum berpisah, kite selfie puas-puas ye.


sebelum masuk dewan exam pun sempat kan?
padahal dalam hati, cuak tahap maksima.
Alhamdulillah nasib baik boleh jawab.
Semoga result kita cemerlang.


Lepas exam, lagi la ceria kan.
Dah takde lagi stress.
Takde lagi rasa cuak.
Takde lagi stay up sampai subuh.

Dah boleh tidur dengan normal.
Dah tak payah fikir assignment for a few months.

Actually sekarang pukul 4.48 a.m.
Aku tak boleh tidur.
Mungkin terlampau excited nak balik pukul 10.00 a.m nanti.
Takpe, dalam bas nanti boleh qada' tidur.

Sayonara sahabat,
till we meet again next sem.
Bye KPTM KL,
Bye Pandan Mewah Height.

Ok, korang..jangan rindu sarah tau.
But please say my name in your doa.
Take care and happy holiday.
Love you so much.


p/s: Actually, sebelum balik semalam, ingat nak tangkap gambar
ramai-ramai. Tapi masing-masing cepat je hilang. 

No comments:

Post a Comment