Google+ Followers

My Followers~~

Thursday, 11 June 2015

Excited + Nervous!!!


haaa, nak tau kenapa aku nervous?
maii sini sat baca nih..

mlm ni nak pi jumpa jutawannn wehhh,
Jutawann..ok aku ulang JUTAWANNNNNN


Gambaq ni aku ambik dari biz partner a.k.a my mentor > Dayah

yang sebelah dayahh tu laa yg aku cakap tadi..
CDM salha zain 

bukan cdm salha je yg aku nak pi jumpa ni..


tadaaaa, CDM Nur

secara ringkasnye, semua org dlm gambar kat atas tu
is my mentor ^_^

debor dup dap dup dap gok nok gi jupe ea..
tpi biar ar, peluang bukan maii sokmo,
lama dh nk jupe,
tp tak berpeluang..ni peluang dh duk ada depan mata,
takkan nak biaq gitu jaa kott,
rugii oiii


sebab ape aku kate rugiiii? 
sebab aura dgn org yg berjaya ni lain wehh

dan malam ni will be my first time to attend kelas TLC
biase dlm group wsapp je..
dok pon perhati dari jauh jeee..


ayat mentor aku sokmo-sokmo..
"Jomm fighting sarahhh" 


btw, semoga selamat smpai KL ye mentor2 ku syg..
petang ni kita ketemu yaaa..



No comments:

Post a Comment