Google+ Followers

My Followers~~

Monday, 29 June 2015

Premium beautiful dan wanita


Hai semua, hari ni nak share cerita pasan #Premiumbeautiful. haaa, korang tahu ke ape tu premium beautiful?  Mai sini sarah citer sikit ye..




Premium beautiful atau nama timangannya #PB ialah satu produk yang di iktiraf sebagai Superbrand.
Senang cerita, PB ni ialah pakaian dalam wanita. TAPI, bukan pakaian dalam biasa tau! sebab pakaian dalam PB ni ada banyak function. PB ni memang direka khas 70% untuk kesihatan, 30% kecantikan dan 100% keyakinan. Bagi wanita yang ingin menjaga penampilan diri, sarah rasa korang kena ada satu set PB ni.

Untuk entry ni, sarah just nak highlight Premium beautiful punya ciri-ciri.
  • Superbrand produk
Seperti yang semua orang tahu lah kan, superbrand produk ni produk yang berkualiti. Bukan produk biasa-biasa tau. PB ni jugak dah lebih dari 20 tahun dalam pasaran dan still mendapat permintaan yang tinggi dari wanita-wanita yang ingin kekal sihat dan cantik tanpa perlu berbelanja besar.


  • LIFETIME WARRANTY
Ciri kedua ni suka untuk sarah highlight sebab, mana nak cari pakaian dalam yang ada LIFETIME WARRANTY ni? Henfon di tangan pun habis lama setahun je warranty dia. Hai, takkan henfon yang cuma kita pakai kat tangan tu boleh upgrade tiap-tiap tahun tapi takleh nak upgrade pakaian dalam kot?
Pakaian dalam kan memang kita pakai hari-hari..lainlah kalau ada yang tak pakai..opppss..sorry..sorry.. jangan risau, PB ni ada jaminan seumur hidup, tak perlu beli tiap-tiap tahun pun, kalau rosak boleh hantar repair..FREE je hantar repair tuu..kan seronok macam tu. takdelah kita nak kena keluar duit beli yang baru kan?

  • Fabrik Akwatek Akwadyne 
Fabrik ni biasanya di pakai oleh atlet. sebabnya fabrik ini tidak panas dan tidak menyekat kulit kita untuk bernafas. Fabrik ni mampu berubah mengikut suhu persekitaran. so, bila kita berada di tempat yang panas, dia akan bertindak menyejukkan kita dan bila kita di tempat yang sejuk dia akan bertindak sebaliknya. senang cerita fabrik ni sesuai di pakai sepanjang hari tanpa membataskan pergerakan kita.


Ada lagi beberapa ciri-ciri PB ni, tapi sarah akan ceritakan pada next entry yaa.. karang cerita banyak-banyak korang malas lak nak baca.


Ataupun jika ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp saya:

0139892458




No comments:

Post a Comment