Google+ Followers

My Followers~~

Monday, 18 January 2016

Awak tak hensem pun!





 Org sibuk duk upload gmbr dgn tunang, husband..nah lah akak blanje gmbar kekasih awal dan akhir akak ni haa..

my imam..my king of my heart,

hari tu kan keluar dengan kawan-kawan, 
memasing cerita pasal pakwe/makwe.
ada yang dh tunang. yang dah nak kahwin. yang dalam perancangan 
nak tunang pun ade.

aku je laa yang masih searching for my partner.
hmmmmm..
tapi..tapi..tapi..
aku ada 'tersuka' kat someone. heee..
entah lah. selesa berkawan dengan dia.

adoiii, camne nih? 
Doa je lah. Semoga ada jodoh kan?
Kalau bukan dia pun mungkin ada yang lebih baik.
kite tak tahu kan.

Berbalik pada tajuk.
Dia tak hensem pun. Biasa-biasa je.
aku pun tak tau tang mana boleh 'tersuka' kat dia tu. 
Haihhh.. 

ok dah. tak leh citer lebih-lebih.


So doa-doakanlah selalu ye..
semoga jodoh dengan orang yang baik-baik..





No comments:

Post a Comment